Studio Vandaan – Zwangerschapsyoga

Studio Vandaan – Zwangerschapsyoga

Bij studio Vandaan kan je terecht voor yoga rondom de zwangerschap; ervoor, tijdens en erna. We geven dagelijks persoonlijke Zwangerschapsyogalessen op verschillende mooie locaties in Utrecht door Birthlight gecertificeerde Yogadocentes. De lessen kan je flexibel volgen in Utrecht Centrum, Lombok, Oog in Al, Overvecht, Zuilen en de Bilt, waarbij je zelf kan kiezen voor je favoriete lesdag, tijd en locatie via het online inschrijfsysteem. Je vindt ons altijd ergens in de buurt!

Het voordeel van Zwangerschapsyoga is de combinatie tussen fit en soepel blijven tijdens je zwangerschap en je zowel fysiek als mentaal goed voorbereiden op je bevalling d.m.v. ademhalingstechnieken, yogahoudingen en bewegingen. Yoga helpt je bovendien bewust met de veranderingen in je lichaam om te gaan en contact te leggen met je kindje. Het is een uurtje tijd voor jezelf en de ruimte om bewust zwanger te zijn naast de drukte van het gewone leven.

De lessen zijn geschikt voor dames vanaf 14 weken zwangerschap en je hebt geen yoga-ervaring nodig. Je kunt elk moment instappen en de lessen zijn geen onderdeel van een cursus, maar je kan ze onafhankelijk van elkaar volgen tot het einde van je zwangerschap. Iedere les komen de belangrijkste onderdelen aan bod, en zo is er niet het risico dat je iets cruciaals mist.

Aanmelden:
Aanmelden kan via www.studiovandaan.nl met het online inschrijfsysteem. Het meest recente Yogalesschema en info over aanmelden en de lessen & locaties vind je hier: https://www.studiovandaan.nl/yoga/zwangerschapsyoga/

Lestarief: Proefles: €8,50 / Losse lessen: €15,00 / 5-sessieskaart: € 68,00 / 10-sessieskaart: € 126,00

Leslocaties:
1. Locatie Ma-Avond:
Landhuis Oog in Al, Park Oog in Al 1 (Oog in Al)

2. Locaties Di-Avond
Verloskundigenpraktijk Doula in Zuilen, Prins Bernhardlaan 54 (Zuilen)
Ludens KDV Aspelin Vleutenseweg 422 (Lombok)

3. Locatie Woe-avond: Oudegracht 328 a/d Werf (Utrecht Centrum)
4. Locatie Do-avond: Oudegracht 328 a/d Werf (Utrecht Centrum)
5. Locatie Woe & Vr-Ochtend: Lange Viestraat 2, in De Planeet, (Utrecht Centrum)

Goed voorbereid op je bevalling:
Studio Vandaan biedt verschillende opties om je goed voor te bereiden op de bevalling:
1. De Partnerles (v/a ong. 35 wkn) van 2 uur waarin je je samen voorbereid op de bevalling. (€45,00)
2. Birth Prep Mini Cursus (v/a ong. 30 wkn) van 2 x 2 uur waarin je je alleen of samen uitgebreid voorbereid op de bevalling. (voor jou €65,00 of €110,00 samen)
3. Post Partum Prep: Wat te verwachten NA de geboorte? Tijdens de workshop van 2,5 uur vertellen we je alles wat je moet weten over de eerste tijd na de geboorte. (€30,00)

Je kan de partnerles/ birth prep cursus volgen met je partner, een familielid, vriend(in) of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen. We bespreken hoe je kan omgaan met verschillende soorten weeën, we oefenen houdingen en bewegingen om ontsluiting te bevorderen, ademhalingstechnieken en bevalhoudingen en je leert hoe je partner je het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling. Je krijgt een hand-out mee naar huis met de oefeningen.
De planning van de Partnerlessen en Cursussen vind je hier: https://www.studiovandaan.nl/events/

Postnatale Yoga, Mama&Baby & Well-Women Yoga
Postnatale yogalessen zijn speciale lessen voor NA je bevalling (v/a c.a. 6 weken na de bevalling). De lessen zijn er op gericht om het lichaam weer ‘bijeen te brengen’ door de buik, rug en bekkenbodemspieren te activeren op een subtiele en veilige manier, zodat je lichaam zich van binnenuit weer kan versterken en je het op termijn veilig kan belasten met reguliere sporten. Tijd voor jezelf en nieuwe energie opdoen door ademhaling en ontspanning zijn bovendien belangrijke aspecten van de lessen. We bieden verschillende soorten postnatale lessen aan; met en zonder baby. Voor dames die al wat langer geleden bevallen zijn bieden we Well-Women Yoga aan. Meer info en het lesschema vind je op de website: https://www.studiovandaan.nl/yoga/yogaschema/

Contact:
Danielle van Grieken
T 0641368389
info@studiovandaan.nl – www.studiovandaan.nl

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.