Maaike Rijnsburger

Maaike Rijnsburger

Doula

Wat is een doula?
Een doula is die extra hand op je schouder, een soort bevallingscoach. Emotionele en fysieke ondersteuning tijdens je bevalling, extra zorg naast die van je partner, verloskundige, kraamverzorgende of verpleging.

Je kunt meer dan je denkt
Tijdens drie voorgesprekken bij jou thuis praten we over jouw verwachtingen van de bevalling. Wat denk je goed te kunnen en waar zie je tegenop. Welke opties zijn er en hoe hou je zelf de regie?
Als de bevalling begint kom ik naar je toe en dan blijf ik. Ook als we verplaatsen van huis naar ziekenhuis. Ook wanneer het toch medisch wordt. Ook wanneer het een langdurige bevalling blijkt. Ik blijf bij je tot nadat de baby geboren is.
Tijdens je bevalling help ik je ontspannen te blijven ademen, spreek ik je moed in wanneer je het vertrouwen dreigt te verliezen, masseer ik je rug, help ik je de juiste informatie te krijgen zodat je goed weet wat je opties zijn wanneer er iets wordt voorgesteld. Ik los je (geboorte)partner af zodat hij of zij ook even naar de wc kan of een boterham kan smeren.
Een hele mooie samenwerking tussen jou, je geboortepartner en mijzelf. Zodat je, ook als het anders loopt dan je had verwacht, er toch goed op terug kunt kijken.

Haal het beste uit jezelf
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij jou thuis, en onderzoek samen met mij hoe je het beste uit jezelf kunt halen en wat ik voor jou of jullie kan betekenen tijdens de bevalling. Wie weten spreken we elkaar snel! Groetjes, Maaike

Maaike is eigenaar van:
• Zwangles, zwangerschapscursus met zangles
• 2 Handen Op 1 Buik, zwangerschapscursus voor singles

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.