Westerkade

Verloskundigen­praktijk Westerkade

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! 
Voor volledige persoonlijke en vooral hoog kwalitatieve zorg ben je bij ons van harte welkom

Met 2 praktijklocaties in de stad, echo’s op de praktijk, een avondspreekuur en centering pregnancy in ons aanbod garanderen we 24/7 persoonlijke zorg dichtbij.

Wij vinden het belangrijk om goed voor jullie en elkaar te zorgen. Om die reden hanteren wij een maximaal aantal inschrijvingen per jaar. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. We vinden het prettig om te weten wie jullie zijn, tijd voor jullie te hebben om die aandacht te geven waar behoefte aan is. Ook bieden wij graag een vertrouwd gezicht bij jullie bevalling. Om dat te bewerkstelligen werken wij in een team van 6 verloskundigen zodat je ook een bekend gezicht ziet wanneer er twee bevallingen tegelijk bezig zijn.

Onze praktijklocaties liggen in het hart van Utrecht waardoor we dicht bij jullie in de buurt zitten zodat je langs kan komen wanneer dat nodig is. Om als collega’s voor elkaar te zorgen en om te weten wat er speelt in de praktijk, hebben wij elke week overleg met elkaar. We werken namelijk vaak alleen en vinden het ook fijn om heel het team bij elkaar te hebben en even de week met elkaar door te nemen en te horen hoe het met iedereen gaat.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.