Gideanne

Gideanne

Vrouwencoach en doula

Echte aandacht voor je zwangerschap en de geboorte van je kindje.

Wil jij goed voorbereid zijn op je bevalling?
Zonder angst uitkijken naar je bevalling?
Continue ondersteuning tijdens je bevalling?
Je gehoord voelen?
Bij Gideanne, vrouwencoach en doula kun je terecht voor deskundige en betrokken begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling of het prille moederschap.
Opgeleid als verloskundige heb ik de afgelopen 25 jaar heel veel vrouwen bijgestaan tijdens de zwangerschap en heel veel bevallingen begeleid. Eerst als verloskundige in mijn eigen praktijk en later in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Als verloskundige liepen mijn spreekuren altijd uit. Ik vroeg door naar de ervaringen van mensen en ik vond het jammer dat ik niet genoeg tijd had voor mijn cliënten. Dat is waarom ik besloot te stoppen met mijn werk als verloskundige. En het helemaal anders te doen. Als doula, en als coach.

Wat is een doula?
Een doula wordt ook wel een zwangerschaps- en geboortecoach genoemd. Het is een deskundige en goed opgeleide vrouw die jou en je partner op een niet- medische manier voorbereidt op de bevalling en de periode direct daarna. Tijdens de bevalling is zij continue aanwezig, vanaf de eerste weeën tot een paar uur na de geboorte van je kindje.

Doula begeleiding
Als doula vind ik het belangrijk dat jouw wensen centraal staan en zorg ik ervoor dat jij en je partner écht goed voorbereid zijn op de bevalling. Door deze uitgebreide voorbereiding kun je vol vertrouwen uitkijken naar de geboorte van jullie kindje.
Tijdens de bevalling blijf ik continue aanwezig en ben ik jouw helpende hand als het gaat om: ademhaling, ontspanning, massage, bevalhoudingen, grenzen en wensen bewaken, maar ook om te luisteren en je moed in te spreken. Ik zorg voor rust en vertrouwen en blijf bij je, hoe lang de bevalling ook duurt.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.