PowerMama030

VOOR FITTE MOEDER, VOOR JOU!

PowerMama®030

Geen traditionele zwangerschapstraining, maar een uniek en nieuw concept: functionele fitness tijdens en na de zwangerschap. De 1ste indoor Gym voor Mama’s (to be)

PowerMama®030 biedt het PowerMama® trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die verantwoord willen sporten tijdens en na de zwangerschap en/of na de bevalling. De zwangerschapstraining is de eerste training die zich specifiek op Fitness, Functioneel trainen, CrossFit en (toekomstige) moeders richt. Tijdens de trainingen wordt er onder deskundige begeleiding gewerkt aan een sterke core, het versterken van de bekkenbodemspieren, balans, vergroten van kracht en uithoudingsvermogen (cardio) en ademhalingstechnieken. Daarnaast is er heel veel aandacht voor alle veranderingen die het lichaam doormaakt in deze bijzondere periode.

Team PowerMama®030 zijn gediplomeerde personal trainers met een specialisatie in zwangerschap en revalidatie na de bevalling. Hierdoor weten we precies wat wel je wel en niet moet trainen tijdens en na de zwangerschap. Het is geweldig om te zien hoe (toekomstige) moeders met plezier en zonder ongemakken kunnen trainen en fit kunnen blijven dankzij de trainingen.

Check onze website voor de programma’s en het rooster.

Ben je zwanger? Start dan met de 8 weken sportieve zwangerschapscursus. Daarna kan je instromen in de gemixte groepen om samen veilig en verantwoord te trainen. Ben je bevallen? Meld je dan aan voor het Core Restore programma. Je kunt starten 6 weken na de bevalling (na een keizersnede 10 weken). Daarna kan je instromen in de gemixte groepen om samen veilig en verantwoord te trainen.

PowerMama®030 wordt (deels)vergoed binnen de aanvullende verzekering.

Team PowerMama®030

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.