Klein Geluk, Zwanger & meer

Klein Geluk, Zwanger & meer

Vanaf ca. 8 wk na de bevalling kan je met je kindje deelnemen aan de unieke cursus babymassage. Hierbij leer je hoe je jouw kindje van top tot teen kan verwennen met een heerlijke massage. Door de babymassage versterk je niet alleen de band tussen jou en je kindje op een heel bijzondere manier, ook leer je zijn lichaamstaal beter te begrijpen. De massage heeft een rustgevende invloed op je kindje. Door de aanraking versterk je zijn tastzin en zelfvertrouwen.

Voor de babymassage zijn diverse mogelijkheden. In groepsverband of een privé cursus aan huis met je partner of een zelf samengestelde groep.

Uniek bij Klein Geluk, Zwanger & meer zijn de babymassage specials:

Papacursus babymassage, zonder opsmuk leert hij de fijne kneepjes van de babymassage die de vader en kind band een enorme boost zal geven!
Opa&oma workshop babymassage, waarbij opa&oma in een korte workshop alles leren over de babymassage. Zo worden de oppasuurtjes wel heel bijzonder!

Tot slot kan je bij ons een afspraak maken voor een babyconsult, tijdens het gesprek worden een op een zaken besproken die op dat moment belangrijk zijn in het leven van jou en je baby. Denk hierbij aan voeden, slapen, huilen, krampjes, een ritme krijgen, dragen, inbakeren, etc. De eerste tijd met je nieuwe baby kan behoorlijk verwarrend zijn en onzeker maken. Tijdens het babyconsult zetten we de zaken samen op een rij waardoor je met een praktisch plan van aanpak weer vol zelfvertrouwen aan de slag kan. Een steuntje in de rug kan elke nieuwe mama wel gebruiken!

De cursussen starten regelmatig en worden gegeven in Leidsche Rijn, Utrecht en Maarssen
Klein Geluk, Zwanger & Meer
Babymassage, babyconsult, Zwanger&fit zwangerschapscursus
www.kleingelukutrecht.nl

Cursuslocatie babymassage Leidsche Rijn/ Utrecht:
ABC Fysiotherapie
Salvador Dalistraat 3
3544 NR Utrecht

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.