Praktijk MOOZ

Een Momentje, Ontspannen en Onthaasten in een Zee van rust… voor jezelf (en je kindje)!

Mooz is een naam voor jongens.
De betekenis is `verlosser`.

 

Vanaf onze geboorte is de huid ons belangrijkste en gevoeligste orgaan. De tastzin komt dan ook van alle zintuiglijke vermogens het eerst tot ontwikkeling. Het laat ons de wereld om ons heen voelen, waarnemen en ontdekken en speelt een belangrijke rol bij het bindingsproces. De behoefte aan lichamelijk contact is voor een baby dan ook essentieel.
Om deze ontwikkeling te stimuleren is het belangrijk dat we de huid voeden door middel van liefdevolle aanraking en massages.
En wat voor de allerkleinste zo essentieel is, is voor onszelf minstens zo belangrijk! Zeker in een tijd waarin er zoveel van ons gevraagd wordt, we van alles ‘moeten’ en we niet meer de tijd en prioriteit nemen om even wat aandacht voor onszelf te hebben. Een (ontspannings-)massage bevordert de doorbloeding, het spijsverterings- en immuunsysteem en reduceert spannings- en stress gerelateerde klachten.
En zeg nou zelf, wanneer we lekker in ons vel zitten zijn we toch een veel leuker en liever mens voor onszelf maar ook voor de mensen om ons heen en houden we energie over om nog meer leuke dingen te kunnen ondernemen?!


Ik ben Monique van der Horst, sinds 2011 afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht en sinds 2020 trotse eigenaar van Praktijk MOOZ.
Bij Praktijk MOOZ kunt u terecht voor verschillende behandelingen zoals zwangerschapsmassage, babymassage en ontspanningsmassage. Daarnaast kunt u bij Praktijk MOOZ een babymassage-workshop volgen of genieten van een Girls-night-in/ Ladies night! Dit is een gezellig en vooral ontspannen avondje thuis met vriendinnen waarbij alle dames even een half uurtje mogen ontspannen op de massagetafel.
Dus plan dat momentje voor jezelf (en je kindje) en voel je welkom bij Praktijk MOOZ!

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.