Helemaal mens

Helemaal mens

De gebeurtenissen rond het coronavirus hebben invloed op je zwangerschap. Om toch te zorgen voor een goede voorbereiding op de bevalling kun je een online programma haptonomische zwangerschapsbegeleiding volgen. Ook als je last hebt van onzekerheid of angst tijdens je zwangerschap kunnen de online sessies je goed verder helpen. Je bent welkom voor een vrijblijvende online kennismaking.


Bij haptonomische zwangerschapsbegeleiding maken jullie contact met het kindje. Daardoor leren jullie je kindje alvast beter kennen en het kindje jullie. In een pril stadium contact maken draagt bij aan een veilige hechting van baby’s.

We staan stil bij jullie beleving van de zwangerschap. We gaan in op de grote verandering die de komst van een kind geeft.

Je wordt voorbereid op de bevalling. Omgaan met pijn, luisteren naar je lichaam, de rol van ademhaling en aanraking. We nemen houdingen door die je kunnen helpen tijdens de weeën.

Als partner raak je meer betrokken bij de komst van de baby. Je ervaart hoe je je vrouw of vriendin kunt steunen tijdens de zwangerschap en geboorte.

Mocht je last hebben van onzekerheid of angst rond je zwangerschap of bevalling dan kijken we hoe je daarmee om kunt gaan. Hoe je lichaam je daarbij kan helpen is een belangrijk onderdeel. Uitgangspunt is dat de verbinding met jezelf, met je partner en je kindje je uit het piekeren en de angst haalt.

  • Samen of gedeeltelijk samen met partner
  • Prive cursus

 

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.