Helemaal mens

Helemaal mens

Hallo, mijn naam is Len Kleijburg. In hetzelfde pand als de Verloskundigenpraktijk Utrecht-Oost aan de Bloemstraat heb een praktijk voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Sinds veertien jaar begeleid ik daar aanstaande ouders.

De kern van mijn begeleiding is het contact met het kindje. Jullie zijn meer ‘bij’  jullie kindje als je de verbinding maakt. We weten dat contact maken in een pril stadium bijdraagt bij aan een veilige hechting. Dat verhoogt de kans om op te groeien tot een stabiele volwassene. 

We staan stil bij jullie beleving van de zwangerschap. We gaan in op de grote verandering die de komst van een kind geeft. We kijken hoe jullie evenwichtige ouders voor het kindje kunnen zijn. Je wordt allebei voorbereid op de bevalling. Omgaan met pijn, luisteren naar je lichaam, de rol van ademhaling en aanraking. We nemen houdingen door die je kunnen helpen tijdens de weeën. Als partner raak je meer betrokken bij de komst van de baby. Je ervaart hoe je je vrouw of vriendin kunt steunen tijdens de zwangerschap, geboorte en daarna.

Als je last hebt van onzekerheid of angst rond je zwangerschap of bevalling dan kijken we hoe je daarmee om kunt gaan. Hoe je lichaam je daarbij kan helpen is een belangrijk onderdeel. Uitgangspunt is dat de verbinding met jezelf, met je partner en je kindje je uit de zorgen en de angst haalt. 

De praktische zaken vind je op mijn website. Ik hoop jullie te mogen verwelkomen!

  • Samen of gedeeltelijk samen met partner
  • Prive cursus
Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.