Mom Moves

zwangerschapsyoga houdt je soepel en bereidt je voor op je bevalling

Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga houdt je soepel tijdens je zwangerschap en bereidt je goed voor op de bevalling. Een zwangerschap en een bevalling vergt best veel van jouw lichaam en mind. Dus slim om daarbij wat extra support te gebruiken. Tijdens de zwangerschapsyogalessen doe je verschillende oefeningen voor kracht en oefen je technieken die kunnen helpen bij het verbeteren van de houding, het versterken van het bekken of het opvangen van weeën en ademhalingstechnieken om te kunnen ontspannen.

Ademhalingstechnieken
Door goed te luisteren naar je lichaam en verschillende ademhalingsoefeningen toe te passen, leer je je volledig te ontspannen en rust te vinden. Onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de les of verwerkt zijn in oefeningen zijn onder andere:

  • Juiste stahouding
  • Veranderend lichaam tijdens de zwangerschap
  • Bewustwording (bekken)bodemspieren
  • Bevalhoudingen
  • Ademhalingstechnieken tijdens zwangerschap en bevalling

 

Post Pila-Yoga
Na de bevalling kun je het sporten weer goed opbouwen met deze intensieve indoor les. Het is een combinatie van yoga en pilates waarbij je kracht oefent en spierversterkende oefeningen doet. Vooral het sterker maken van jouw core staat centraal. Ook als je al langer moeder bent kun je deze actieve les heel goed volgen.

Contact

Heeft u op- of aanmerkingen op deze website?
Mist u bepaalde informatie? Stuur dan een e-mail naar

Wil je ons schriftelijk bereiken dan kan dit via ons postadres:
Prins Bernhardlaan 54 3555 AE te Utrecht.